postorder brud webbplatser recensioner

Natdejting blir allt vanligare men det kan besta svar att navigera sig i appdjungeln

Natdejting blir allt vanligare men det kan besta svar att navigera sig i appdjungeln

Granssnitt

Granssnittet liknar gallande enormt flertal fason Tinder, pa likadan satt sveper du pa annorlunda profiler. Nar du satter upp ett konto forutsatter appen ej att du ar heterosexuell utan Bumble later dig personligen selektera redan fran inledning vilket kon du ar hagad av. Det finns enormt fa funktioner i appen och den ar ganska annu lattare an Tinder att fatta sig gallande.

Utbud

Utbudet gallande Bumble ar nagot likt utbudet gallande Tinder men det ar nagot farre personer som hanger dar. Bumble har ingen markerad malgrupp men du kan soka dig dit for att dejta, raka nya vanner eller natverka. Det valjer du nar du satter upp din profil och det ar enkel att skrida mellan de olika lagena utan att sumpa matchningar. Det enda som kan sagas ar att det nog ar vanligare att personer som garna utmanar traditioner finns kungen Bumble i och med det i heterosexuella matchningar endast ar tjejen som kan notera forst.

Matchning

Svep vanster forut att inte anpassa och svep hoger forut att digga nagon. Nar du bra matchat med nagon inneha tjejen i en heterosexuell matchning 24 timmar gallande sig att forfatta, och efter att den forsta personen skrivit inneha den andra annu en 24 timmar gallande sig att notera annars forsvinner matchningen. Ifall det ar en samkonad matchning kan bada parter plita inom 24 timmar och den andra har 24 timmar pa sig att svara. Du kan ej anteckna till personer du ej matchat med.

Preferenser

Nar det kommer till preferenser gar det att stalla in ungefar samma grej som i de forr namnda apparna. Du far stalla in vilket kon du inneha, vilket kon du vill anpassa med (killar, tjejer eller alla) och du far stalla in aldersspann. Bumble later dig ej bestamma stracka men all som exempelvis bor i Stockholm dyker upp for den som bor dar.

Chatten

Chatten liknar grymt kopiost Tinders chattfunktion. Det ar lite stressigt i inledningsvis att borja kackla med nagon men nar ni val borjat kommunicera kan du vara lugn.

Bekosta och ringa ut mer

Du kan antingen ladda ditt Bumble-konto med Bumble Coins som du kan konsumera pro att lasa upp extra funktioner sa som Superswipes (funkar gallande synonym fason som Tinders Superlike). Du kan aven forse Bumble Boost da du ser vilka som gillat dig, du kan anpassa igen med utgangna matchningar eller lagg till 24 timmar till innan matchningen gar ut.

Priset varierar inte fri gallande vilken bindningstid du valjer; en vecka kostar 79 kr/veckan, en manad kostar 215 kr/man, tre manader kostar 143 kr/man och 6 manader kostar 143 kr/man.

Andra appar du bor kanna till

Grindr ar en kissbrides.com de webbplatser motesplats framforallt forut tillfalliga moten mellan homosexuella hanar. Dar far du upp profiler i ett rutnat. Ifall du klickar kungen en person far du upp mer info om den och du kan uppskatta eller anteckna till personen. Det finns betydligt fler preferenser att fylleri i, bland annat sexuella preferenser, relationsstatus med mera.

Badoo ar ett harke av notiser, botar och saknar helt kanslan fran att besta en serios plats. Det finns sa otaliga olika metod att interagera med varandra och funktioner att man blir yr. Jag vet ej hur Badoo lyckats men granssnittet gor samt att allting ser ut som spam och sjalv har komplicerat att ta till mig att allihopa pa bilderna ar riktiga manniskor for det verkar som att appen ar full av fejkkonton.

Happn forsoker gaska upp till moten i nuet. Du far upp personer som befinner sig i din direkta omgivning eller som du har passerat kungen gatan. For att frambringa ett konto plikt du ansluta det till ditt Facebookkonto. Numera kanns det som att det ar mycket atnjuta som hanger gallande Happn och jag sjalv tog bort appen sann hastigt pro jag kande undertecknad otrygg med att personer sa intill undertecknad kunde se mig. Ur ett overfallsperspektiv ar konceptet en skroplig plan.

The Good Ones motverkar fejkprofiler i genom att du plikt bemyndiga dig med Bank-ID nar du skaffar tjansten. I ovrigt liknar den pa valdigt otaliga satt Tinder och Bumble tillika om utbudet ar betydligt mer begransat. De ar ocksa klara med att de ar snabba gallande att plocka bort folk som inte beter sig respektfullt.

Motesplatsen gar att konsumera fran en datamaskin men tjansten finns dessutom som app. Tjansten marknadsfor sig jag som en sakra och serios dejtingsajt. Om du letar efter en fling eller ett tillfalligt meeting kanske motesplatsen inte ar domstol position forut dig. Motesplatsen pushar hart kungen att det ar har som du hittar nagon att dela livet men och inneha dessutom som intervjuer med personer som funnit karleken. Som app ar dock tjansten en aning dum och buggig men kan besta vard att betrakta in!

Match ar korrekt son Motesplatsen ursprungligen en webbtjanst och betonar snarare seriosa och djupa relationer an snabba moten. Numera finns Match tillika som en app. Utover att tillhandahalla en dejtingtjanst anordnar Match fysiska traffar som man kan ga pa om man ar hagad fran att mota personer fysiskt och ej via en app. Korrekt som Motesplatsen sa kan du lasa om personer som hittade den ratta via Match.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *