Tinder ger dig ett verifierat blatt kryssmarke om du klarar testet

Tinder ger dig ett verifierat blatt kryssmarke om du klarar testet

Tinder lanserar nya sakerhetsfunktioner idag, inklusive ett fotoverifieringssystem som markerar dataprofilerna med ett blatt bockmarke, ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight som utfor det spartanskt att folja at data fran raddningstjanster och en funktion som utfor det identifierar potentiellt stotande meddelanden.

Fotobekraftelsessystemet kraver data for att ta en selfie i realtid som matchar en position som visas fran en typexempel i en exempelbild. Dessa foton skickas darefter till Tinder-communityteamet, som kommer att intyga att varje brukare matchar bade den angivna posisen och de valda profilfotona. Ifall allting star i rad far du en bla bock. Detta ar forut att bidra potentiella spelare sakerheten att de inte fiskas.

Pro narvarande kommer folk att granska fotona och se till att manniskor ar som de sager att de ar, men malet ar att antligen delegera denna goromal till programvaran. Det ar oklart nar detta nagonsin kommer att aga rum. Tinder har miljoner anvandare kvar alltsammans varlden. Fran denna syfte implementeras denna funktion initialt maklig och i mindre regioner som Taiwan och Irland. Bumble introducerade ett liknande system pro forsvinna brukare 2016.

Det spelar en aning ta upp

Det ar oklart hur bra detta system hindrar manniskor fran att bli forvanade som ar uppdaterade samt med manskliga granskare. Manniskor klipper och odlar haret, okar och minskar och aldras, vilket innebar att profilbilderna de verifierar med sa smaningom blir foraldrade. Tinder inneha ej angett hur lange ett bekraftelsemarke ar giltigt och ifall det nagonsin kommer att lopa ut. Den specificerade ej heller om konsument skulle behova gora ater processen varje stig de ville fornya avta bilder. For narvarande noterar datum i avta profiler stundom ifall de har uppdaterat sitt utseende, till foredome om de odlar en mustasch eller fargar haret. Nog forblir det basta alternativet att halla sig verifierad och samtidigt forverkliga forvantningarna.

Bortsett fran selfie-granskningsprocessen uppger foretaget att det maklig introducerar en funktion kungen “utvalda marknader” som upptacker potentiellt stotande meddelanden och fragar data om ett bud “stor” dem. I sa fall kan du rapportera personen. Foretaget havdar att denna funktion sa smaningom kommer att medfora en annan funktion som heter “Angra” som gor att konsument kan valja att skicka ett potentiellt stotande bud. Funktionen later liknande den som lanserades fran Instagram 2017, som upptacker stotande kommentarer. I det arme fallet kan brukare dock automatiskt dolja kommentarerna.

Tinder tillkannager aven ett partnerskap med sakerhetsappen Noonlight till besöka denna webbplats forvissning. Medgiva konsument som ar baserade i USA att ringa access till appen gratis, liksom ett nytt “Security Center” som ger brukare resurser och medel relaterade till online – Hitta datering. Noonlight synkroniseras med annorlunda appar och enheter, inklusive Tinder, for att gynna onlinetjanster.

Data som synkroniserar deras Tinder-konto med Noonlight kan visa ett ID-kort i sin profil, vilket indikerar att detta ar fallet som en slags varning om att de ar skyddade. Anvandare kan informera for Tinder och Noonlight nar de ska ga gallande ett datum och med vem. Om en nodsituation intraffar under moten kan du avga Noonlight-appen och anordna en torftig for att ringa raddningstjanster. Noonlight kommer att be dig att indicera en PIN-kod forut att sluta denna fordra forst. Om ingenting gors ringas raddningstjansten. Ar 2018 installerade Uber en liknande nodsamtalsfunktion i sin app och ett sakerhetscenter.

Det skrivs samt och kallas darefter

I allmanhet verkar Tinder ha tagit upp andra appar forut att befasta anvandarsakerhet och utfor det i gengald. Nix desto mindre kan funktionen forut anstotliga kommentarer och nodsamtal fa vidstrackta konsekvenser som ej blott forandrar kulturen for chatten i appen till det battre, men ocksa ger uppgifterna sakerheten att de kommer ut ur en vadlig situation vid behov.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *