Initiera istallet vara mer krasen nar det galler att svepa hoger

Initiera istallet vara mer krasen nar det galler att svepa hoger

Om du sveper at hoger pa varje privat person du stoter kungen tills antingen din tilldelning tar slut eller ditt batteri dor, sa visar du i algoritmens portal delar att du ar desperat godatenow frågesporter.

Antrada ej neka personer som du tycker ar lysande attraktiva och intressanta, utan ga av stapeln svepa at vanster pa marginalfallen. I stomme och botten, om nagon sveper at hoger gallande dig men du sveper at vanster pa dem, borjar Tinder att se dig som mer vardefull. Oavsett hur Tinder andrar sin algoritm verkar det osannolikt att detta slutar vara fallet. Denna selektivitetsfaktor verkar vara en integrerad segment fran Tinders algoritm.

Ifall du kommer gallande att du nar kvoten efter att ha svepat at hoger gallande varannan profil, ga av stapeln svepa at hoger pa varje fjarde profil (i genomsnitt), eller pa varenda tionde profil. Detta kommer att forlanga din Tinder-tid atskilligt och aven oka kvaliteten gallande de matchningar du far.

Anvand Super Likes effektivt och noggrant

Super Like, eller upp-swipe, anvands pro att signalera till en annan anvandare att du MINSANN ar intresserad av dem. Nar du Super Gillar nagon kommer de att ringa ett besked om att nagon Super Gillat dem, och nar de kommer till dig i sin korthog kommer det att existera en bla stjarna pa din profil sa att de vet att det var du.

Att anvanda en Super Like ar ofta sannolikt att ringa din profil att titta pa, om det inte atergaldas. Dessutom de heta och populara Tinder-elitanvandarna ser en Super Like som en berom, och de kommer atminstone att betrakta dig.

Men i stallet forut att rikta dessa Super Likes mot personer som uppenbarligen ar utanfor din band, overvag att begagna dem gallande ett riktat fason for att forsoka fa kontakt med manniskor som du tycker ar genuint attraktiva och intressanta och som ar i din allmanna attraktivitet.

Dessa konsument kommer troligtvis att bli smickrade och sukta efter dig i gengald, enbart for att bidra dig en chans att vara charmig, rolig eller fager.

A andra sidan ar det enormt latt att fran felsteg Super digga nagon kungen Tinder, vilket kan besta besvarligt. Vissa folk tolkar samt Super Likes inte som gratis utan som en aning laskiga eller desperata. Sattet att undfly detta ar att enbart Super sukta efter personer som du kanner minsann ar en suveran match pro dig.

Aktualisera pro fler hogersvepningar

Sa du anvander dina Super Likes med malinriktad precision och ar krasen med dina likes – men det finns sa manga vackra manniskor dar ute, du kan ej mildra dig allena och du fortsatter att ringa slut kungen likes. Morsning korsning, i sa fall kan det vara dags for dig att uppgradera till ett premiumkonto. Tinder Plus-anvandare far hantera obegransade likes, sa det finns inga begransningar forut hur manga hogersvep de kan bega.

Tinder Gold-anvandare far den formanen, plus mojligheten att se vem som har gillat dem direkt. Detta ar en overlage pro de folk som vill maximera sin produktivitet pa appen och slosa sa lite epok som mojligt.

Dar du allmant skulle behova uppskatta nagon och sedan atnjuta meddelande ifall en match, kan Tinder Gold-anvandare se vem som redan har gillat dem. De kan darefter bega ett valgrundat alternativ om de vill matcha med dem eller inte, innan de uppskattar.

Som namnts ovanfor, ifall du ponnyar pengarna pro Tinder Gold, kan du kika ett rutnat fran anvandare som redan har gillat dig. Detta ar det enda sattet just nu att kika vem som gillade dig gallande nagot sammanhangande satt utan att bli matchad. Det kan ses som en plus, men det ar bara en tidsbesparing – intet mer. Om personen svepte sann pa dig och du gillar utseendet pa dem hade du matchat anda.

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *